Get Adobe Flash player

Evenemangsinfo

Mästare2013 14.-16.5.2013 i Joensuu

Mästare, FM-tävlingar i yrkesskicklighet för unga, är Finlands största årligen återkommande evenemang inom yrkesutbildningen. Den 14.– 16.5.2013 arrangeras tävlingen i Joensuu, och till evenemanget väntas ca 35 000 besökare.


Under hela Mästare-evenemanget tävlar ca 500 studerande i de olika tävlingarna. Publiken får följa med när unga studerande tävlar i FM-tävlingen och kan samtidigt bekanta sig med ett brett utbud av karriärs- och utbildningsalternativ. Under evenemanget har företagen möjlighet att hitta nya förmågor bland de unga talangerna och ungdomarna får stöd för sitt yrkesval. Evenemangets tema är ”kunskapens glädje!”.
 

Vid FM-tävlingarna i yrkesskicklighet tävlar ca 400 unga förmågor i 41 grenar om vem som är bäst i landet. I samband med evenemanget arrangeras också MästarePLUS, en yrkesskicklighetstävling för personer i behov av särskilt stöd samt Mästare9-tävlingen, där ca 100 grundskolans niondeklassister tävlar i händighet.


Mästare2013 evenemanget i Joensuu arrangeras av Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä i samverkan med olika samarbetspartners. Som bakgrundsorganisation fungerar Skills Finland rf. Evenemanget har fritt inträde.

 

Ladda ner Mästare2013-broschyr

Huvudsamarbetspartners:

 

 

 

    

 


Samarbetspartners:

 

 

 

 

           

 

            

 

pkky skills